Jonah Hill koos voor ongebruikelijke maatregel: "Ik moest Emma Stone zoenen"

Jonah Hill koos voor ongebruikelijke maatregel: "Ik moest Emma Stone zoenen"

Alcohol hielp 'The Wolf of Wall Street'-acteur voor iets realistisch te gaan.

Jonah Hill heeft al in de nodige films gespeeld, al was Superbad een van zijn eerste echte successen. Deze komedie kwam uit in 2007 en aangezien de acteur nog niet zo heel veel ervaring had, bereidde hij zich op een speciale manier voor voor een 'pikante scène'.

In Superbad is de acteur te zien als Seth. Zijn doel is om een vriendin aan de haak te slaan, dus wanneer hij de mooie Jules (Emma Stone) weer tegen het lijf loopt slaat hij zijn slag. Seth zat bij Jules op school en heeft altijd al een oogje op haar gehad.

Lastig
Jules was echter een populair iemand, terwijl Seth een nerd is. Hij weet dus niet zo heel goed hoe hij met haar moet praten. Hij denkt dat alcohol hem wel zal helpen, dus Seth drinkt veel om wat losser te worden. Wat blijkt nu, Hill dronk echt voor de opnames van deze scène.

Zo zegt de acteur: "Ik heb een hekel aan films wanneer iemand dronken moet acteren maar het duidelijk te zien is dat ze dit niet zijn. In 'Superbad' maakte ik me echt zorgen om de scène waarin ik Emma moet kussen en haar dan per ongeluk een kopstoot geef".

Oplossing
Hill vervolgt: "Ik wilde het echt en authentiek doen laten overkomen, dus ik kocht een fles wodka en dronk daar behoorlijk veel van". De acteur is dan ook echt dronken in de Superbad-scène, die hieronder te zien is.



NieuwsFilm

meest populair