Sofia Vergara zet haar charmes volledig in om iets aan de man te brengen

Sofia Vergara zet haar charmes volledig in om iets aan de man te brengen

Op Instagram verkopen acteurs en actrices heel wat merkjes, Sofia Vergara brengt een brillenmerk aan de man.

Eerder deze week lazen we nog van Sofia Vergara dat ze haar borstomvang "echt enorm" vindt en nu zien we haar weer op Instagram. De actrice en celeb prijst namelijk weer eens een bekend merk aan.

De brunette uit Barranquilla, Colombia heeft flink wat volgers op haar Instagram, maar liefst 31, 7 miljoen. Dit betekent dat heel wat merken met haar willen samenwerken. Dit gaat ongetwijfeld gepaard met een flinke vergoeding.

Brillenmerk
Dit keer zien we de in 1972 geboren Sofia met een mooie bril op. Niet dat ze die echt nodig lijkt te hebben, aangezien we haar op de rest van haar 5.569 berichten af en toe alleen met een zonnebril op zien.

Wel zien we haar wel vaker met bekende merken pronken, veelal kledingmerken en beauty-producten. Uiteraard promoot ze ook regelmatig haar optredens in America's Got Talent, de show waarbij ze al sinds 2020 fungeert als jurylid.

Foster Grant
Nu zien we van Sofia, bekend uit onder meer Modern Family, twee foto's waarop ze een bril op heeft van het merk Foster Grant. Opvallender is misschien hoe ze die aanprijst. De foto's maken haar overigens niet bepaald strenger.

Nieuwsgierig? Check de foto's maar op haar Instagram.

NieuwsFilm

meest populair