Sofia Vergara is duidelijk over haar figuur: "Ze zijn enorm"

Sofia Vergara is duidelijk over haar figuur: "Ze zijn enorm"

De bekende actrice stipt aan waarom het niet altijd handig is om een flink decolleté te hebben.

Actrice Sofia Vergara zagen we in uiteenlopende rollen, waaronder uiteraard de hitserie Modern Family. Uiteraard dook ze ook op in heel wat films, al kennen heel wat mensen haar tegenwoordig vooral van haar jury-rol in America's Got Talent.

Het ondertussen 49-jarige model is tevens prachtig om naar te kijken en het valt niet te ontkennen dat ze een flinke borstomvang heeft. In 2015 sprak ze met Elle over haar 70F-cup.

"Enorm"
"Mijn borsten zijn enorm," zei ze. "Al mijn hele leven is het kopen van een beha een nachtmerrie. Toen ik naar L.A. verhuisde, vond ik een winkel als Frederick's of Hollywood die beha's maakten voor strippers."

Maar er is ook een nadeel nu ze ouder wordt. "Geloof me, ik wou dat ik nepborsten had. Ik ging liggen en ze gingen helemaal naar beneden, helemaal hier," gebaarde ze. "Het is niet leuk."

Hollywood
Aangezien ze een behoorlijk gevormd lichaam heeft zagen en zien we haar op de rode loper vaak in een bepaald jurkje. "Soms lees je in de pers: 'Oh, Sofía draagt ??weer een dezelfde jurk', en ik wil dan tegen ze zeggen: 'Wat wil je dan dat ik draag?' Er is duidelijk een reden waarom ik daarvoor ga."


Binnenkort zien we Sofia in de tv-serie Griselda, een miniserie over het leven van Griselda Blanco. Ze is een toegewijde moeder die een van de meest winstgevende kartels uit de geschiedenis oprichtte.

NieuwsFilm

meest populair