Shia LaBeouf ging bijna met de zoon van Clint Eastwood op de vuist tijdens brute oorlogsfilm

Shia LaBeouf ging bijna met de zoon van Clint Eastwood op de vuist tijdens brute oorlogsfilm

De filmset van de film 'Fury' uit 2014 was gevuld met ruzie en spanning, mede veroorzaakt door de 'heethoofd' Shia LaBeouf.

De set van Fury was omgeven door ruzie op de filmset. Dat kwam niet alleen door de spanning die nodig was voor het opnemen van deze oorlogsfilm uit 2014. Naast Brad Pitt en Scott Eastwood was namelijk ook 'heethoofd' Shia LaBeouf gecast.

Scott Eastwood vertelde hier aan GQ over die samenwerking: "Ik was aan het filmen met Brad Pitt. Shia was niet nodig voor die scène. Ik kauwde op pruimtabak. Toen kreeg Shia het in zijn acteerbrein dat hij het niet fijn vond wat ik deed."

Moeite met elkaar
De zoon van Clint Eastwood vertelde verder: "Hij zei dat ik geen tabak mocht spugen op zijn tank. Hij eiste dat ik het meteen opruimde. Ik zei f**k off tegen hem. Brad moest tussenbeide komen. We waren bijna op de vuist gegaan."

Scott vertelde dat er meer gedoe was met Shia en hem gewoon niet mocht. Hij zei: "Het was wat vreemd allemaal. Hij wil een stoere gast zijn, denk ik. Hij is een goede acteur maar is lastig om mee samen te werken. Hij gooit zijn carrière weg."

Wat milder gestemd
In de onderstaande YouTube-video van Extratv is Scott wat milder gestemd over zijn dwarse collega.



NieuwsFilm

meest populair