De altijd coole Keanu Reeves was voor een rol heel zenuwachtig: "het was mijn kans"

De altijd coole Keanu Reeves was voor een rol heel zenuwachtig: "het was mijn kans"

Keanu Reeves vertelt over zijn ervaringen met Al Pacino tijdens de repetities van de film 'Devil's Advocate'.

Keanu Reeves heeft een immense filmcarrière opgebouwd met films als The Matrix en John Wick. Niets lijkt hem van zijn stuk te brengen.

Toch kent de ster ook moeilijke momenten. Zo vertelde hij aan Far Out Magazine: "Ik denk dat ik het meest nerveus was bij de repetitie van de Devil's Advocate met Al Pacino. Ik zat op zolder in Manhattan met stoelen die een metrostation moesten voorstellen."

Alles voor de ervaring
Keanu zei: "Het was de eerste keer dat ik met een meester kon werken. En ja, ik was nerveus. Maar Al Pacino is een gulle acteur, een fijne man. Dat hielp. Het is zoals Laurence Fishburne altijd zegt: Het is jouw beurt om te schommelen."

Voor die film uit 1997 accepteerde Keanu zelfs een lager salaris, zodat het geldbedrag van de ster uit The Godfather in het budget paste. Ook wees Keanu het vervolg op de succesvolle Speed af voor deze mysterieuze thriller met Charlize Theron.

Meer over de film
Hier in het artikel van Far Out Magazine staat meer. In de onderstaande YouTube-video van Rotten Tomatoes Classic Trailer is de trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair