'The Queen's Gambit'-actrice Anya Taylor-Joy steelt binnenkort weer de show op Netflix

'The Queen's Gambit'-actrice Anya Taylor-Joy steelt binnenkort weer de show op Netflix

'Emma.', een filmbewerking van de klassieker van Jane Austen, komt in november naar de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele mooie film: Emma.. Hierin speelt niemand minder dan topactrice Anya Taylor-Joy (The Queen's Gambit) de hoofdrol.

Emma. is een verfilming van het beroemde boek van Jane Austen en kan het best worden omschreven als een komische satire over klassenverschillen. Autumn de Wilde is verantwoordelijk voor de regie. Emma. is haar eerste speelfilm.

Het verhaal
Taylor-Joy speelt de rol van - je raadt het al - Emma. Zij is knap, slim en ongelofelijk ijdel. Er is niemand zoals zij in het Engelse dorpje Highbury. Emma is er dol op om mannen en vrouwen te koppelen, maar haar interventies zijn niet altijd succesvol.

En terwijl de jonge socialite zich bemoeit met het geluk van anderen loopt ze bijna haar eigen liefde mis. Nu is het tijd dat Emma haar eigen weg en liefde vindt.

Netflix
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Emma. een score van 86 procent (aan positieve recensies) - met een gemiddelde beoordeling van een 7.3. Hartstikke netjes dus.


Netflix heeft nu aangekondigd dat deze topfilm binnenkort te streamen zal zijn op zijn platform. Om precies te zijn kan dat vanaf 15 november. Een melding ontvangen op deze dag? Klik hier.

NieuwsFilm

meest populair