Bo Maerten warmt lichaam op in de zon: heerlijk uitzicht op Insta

Bo Maerten warmt lichaam op in de zon: heerlijk uitzicht op Insta

De Nederlandse actrice deelt heel wat foto's van een zomers momentje aan het water.

De Nederlandse actrice Bo Maerten was rond haar 14e al te zien op de Nederlandse televisie. Ze had namelijk een piepkleine rol in de serie ZOOP. Nu zo'n twintig jaar later zien we haar regelmatig voorbij komen.

En dan niet alleen op de televisie of het witte doek. De in Den Haag geboren brunette is ook actief op Instagram, waarop ze ondertussen een dikke 50K volgers heeft. Haar nieuwste post krijgt een bovengemiddeld aantal vind-ik-leuks. Ze ligt namelijk lekker in de zon.

Recente films en series
Bo zagen we vorig jaar in maar liefst drie films, namelijk de Netflix-romkoms F*ck de Liefde 2 en Zwanger & Co en de familiefilm Silverstar. Dit jaar zagen we nog geen optredens van Bo in een film of serie.

Volgens de IMDb zien we haar in 2024 wel weer in actie. Ze speelt namelijk het personage Mila in de tv-serie Costa!! van Netflix. Ze zal te zien zijn naast de nieuwe namen Hamza Othman en Jatou Sumbunu en bekendere gezichten als Roeland Fernhout, Oscar Aerts en Sinan Eroglu. Katja Schuurman en Abbey Hoes laten de serie waarschijnlijk aan zich voorbij gaan.

Meegenieten
Op Instagram plaatste Bo een reeks foto's waarop ze overduidelijk geniet van het mooie weer. We zien haar samen met een aantal andere zonaanbidders. Zou ze al bezig zijn met de opnames voor Costa!!?


Zien hoe de 31 jarige Bo Maerten erbij ligt in de zon? Check de foto's dan op haar Instagram-pagina.


NieuwsFilm

meest populair