Kinderen van Will Smith niet blij met ophef: "niet gemakkelijk"

Kinderen van Will Smith niet blij met ophef: "niet gemakkelijk"

Jada Pinkett Smith onthult in haar memoires onder andere details over haar huwelijk met Will Smith, echtscheiding, Chris Rock incident, mentale welzijn en vriendschap met 2Pac, wat leidt tot gedoe en ongemak bij hun kinderen.

Jada Pinkett Smith bracht haar memoires uit. In haar boek Worthy gaat zij onder meer in op haar huwelijk met Will Smith en hun echtscheiding zeven jaar geleden, de klap die Chris Rock ontving bij de Oscars, haar mentale welzijn en haar vriendschap met rapper 2Pac.

De ster uit The Matrix zegt gelukkig te zijn met alle onthullingen. Maar de drie kinderen van Will Smith zijn minder blij. Will en Jada hebben twee kinderen, zoon Jaden (25) en dochter Willow (22). Will heeft een zoon uit een eerder huwelijk, Trey (30).

Erg veel gedoe
Een bron vertelt: "Ze vinden het erg voor hun vader. Ze weten dat hij een zware tijd heeft en de media-aandacht maakt het hem niet gemakkelijker. Ze wilden dat een aantal privézaken gewoon privé was gebleven."

Over de acteur uit Men in Black zegt de bron: "Hij omringt zich met vrienden en zijn kinderen. Hij probeert alle ophef te vermijden. Will houdt van Jada en steunt haar in alles, en zorgt ook goed voor zichzelf."

Alle ophef in media
Meer staat hier in het artikel van ET Online. In de onderstaande YouTube-video van Entertainment Tonight wordt meer verteld.



NieuwsFilm

meest populair