'Deadpool'-regisseur aan de slag met zijn 'Star Wars'-film

'Deadpool'-regisseur aan de slag met zijn 'Star Wars'-film

Shawn Levy kan niet wachten om af te reizen naar een galaxy far, far away.

Nu hij door de acteursstaking niet verder kan gaan met de opnames van Deadpool 3, doet regisseur Shawn Levy er alles aan om zijn nieuwe Netflix-serie All The Light We Cannot See aan de man te brengen.

Als die staking echter voorbij is, gaat de regisseur van films als Real Steel en Free Guy het druk krijgen. Niet alleen moet hij nog de helft van Deadpool 3 filmen, maar ook het vijfde en laatste seizoen van Stranger Things produceren én een nieuwe Star Wars-film schrijven, die hij tevens wil regisseren.

Motivatie alom
Tijdens een gesprek met Variety liet Levy zich uit over al deze projecten, waaronder dus ook zijn Star Wars-film:

"Toen Kathy Kennedy me vroeg om een Star Wars-film te maken, benadrukte ze dat ze een Shawn Levy-film wil zien met een verhaal en toon die aansluit bij mijn smaak, maar dan verwerkt in een Star Wars-film.

En dat geeft me veel motivatie. We zijn helaas nog in de vroegste fase, omdat de ontwikkeling werd gestaakt door de schrijversstaking, maar ik voel me ontzettend gemotiveerd om dit verhaal en deze film te ontwikkelen."



Optimistische regisseur
Over Deadpool 3 zei Levy het volgende:

"Mijn Deadpool-film wordt precies zoals Ryan Reynolds en ik hadden gehoopt. En ik ga mijn Star Wars-film met zoveel optimisme ontwikkelen en mijn instincten de weg laten leiden."

He says he's experiencing that empowerment within a larger franchise right now with "Deadpool 3":

Vreemde dingen
Wat betreft Stranger Things liet Levy blijken dat iedereen die betrokken is bij de productie niet kan wachten om weer aan de slag te gaan. Vooral de jonge cast, die alleen maar ouder wordt, staat te popelen.

Levy's serie All The Light We Cannot See is vanaf 2 november te streamen via Netflix.



NieuwsFilm

meest populair