Nieuwe PS5-game wint Marvel-fans door het combineren van 'Black Panther' met 'Spider-Man'

Nieuwe PS5-game wint Marvel-fans door het combineren van 'Black Panther' met 'Spider-Man'

Marvel's Spider-Man 2 is eindelijk uitgebracht en wint snel de harten van Marvel-fans, met het eerbetoon aan Chadwick Boseman.

Insomniac Games heeft eindelijk de langverwachte game Marvel's Spider-Man 2 uitgegeven voor PlayStation 5. En het spel wint in rap tijd de harten van Marvel-fans.

In de game mogen spelers, die voor het personage Miles Morales kiezen, de beroemde Wakanda Forever-groet van Black Panther uitbrengen. Het is een tastbare herinnering aan de te vroeg overleden Chadwick Boseman. De ster overleed aan darmkanker in 2020.

Geheime ziekte
Chadwick hield zijn ziekte jaren geheim en werkte gewoon door waar mogelijk. In het vervolg Black Panther: Wakanda Forever koos Marvel ervoor om hem te gedenken. De hele film draait om zijn dood en het rouwproces, wat de film best bijzonder maakt in de MCU-collectie.

Naarmate het spel vordert in New York worden zelfs meer easter eggs geopend. Zo heet de straat, waar de Wakanda Embassy is gevestigd, nu Boseman Way. Daarnaast kan een op Black Panther-geïnspireerd kostuum worden gekozen.

Enthousiaste fans
In de onderstaande YouTube-video van IGN staat meer. Fans reageren daar dolenthousiast. Een fan schrijft: "Dit is geweldig. Moge Boseman rusten in vrede. Wakanda Forever!"



NieuwsFilm

meest populair