3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Babysitter (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: McG | Cast: Samara Weaving, Judah Lewis, Bella Thorne, e.a. | Kijk direct
De twaalfjarige Cole is tot over zijn oren verliefd op zijn oppas Bee. Op een avond besluit hij op te blijven om stiekem naar haar te kunnen gluren, maar dat had hij beter niet kunnen doen. Cole ontdekt namelijk dat Bee lid is van een sekte en andere leden heeft uitgenodigd in zijn huis. Wanneer zij Cole ontdekken, moet hij vechten voor zijn leven.



Druk (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Thomas Vinterberg | Cast: Mads Mikkelsen, Thomas Bo Larsen, Lars Ranthe, e.a. | Kijk direct
Martin, een vermoeide geschiedenisleraar, begint samen met drie bevriende collega's aan een gewaagd experiment. Volgens een populaire theorie zou de mens veel gelukkiger en creatiever zijn met meer alcohol in het bloed. De mannen besluiten dat zelf uit te proberen door elke dag voor de les een slokje te nemen. Al snel loopt de boel echter uit de hand.



De beentjes van Sint-Hildegard (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Johan Nijenhuis | Cast: Herman Finkers, Johanna ter Steege, Leonie ter Braak, e.a. | Kijk direct
Veearts Jan is al heel wat jaren gelukkig getrouwd met universitair docent Gedda. De regelzuchtige Gedda houdt zóveel van Jan dat hij het er eigenlijk benauwd van krijgt. Ze ziet het huwelijk als een vorm van begeleid wonen. Jan voelt zich zelfs zo door haar beperkt dat hij een vreemd plan bedenkt om weg te komen en een tijdje op zichzelf te zijn. De grote vraag is alleen hoe lang hij dit kan en wil volhouden.



NieuwsFilm

meest populair