Britney Spears doet boekje open: waarom uit de kleren op Instagram?

Britney Spears doet boekje open: waarom uit de kleren op Instagram?

Ze doet waar ze zelf zin in heeft en voelt zich hier goed bij.

Jarenlang maakten fans zich zorgen om Britney Spears. De wereldberoemde zangeres werd als het ware 'gevangen gehouden' door haar eigen vader. Ze kan nu wel weer haar vrije gang gaan, maar toch lijkt het nog niet altijd veel beter te gaan.

In 2021 werd er na 13 jaar eindelijk een einde gemaakt aan het voogdijschap. Vervolgens leek het beter te gaan met Spears, die trouwde met Sam Asghari. Helaas duurde dit sprookje niet lang, want de twee zijn alweer uit elkaar.

Geruchten
Asghari kwam vaker onder vuur te liggen gedurende hun huwelijk, dat nog geen jaar duurde. De nodige Spears-fans zeiden dat hij haar niet goed genoeg hielp. De berichten van de zangeres waren ook behoorlijk vreemd. Soms kwamen naaktfoto's voorbij, dan weer cryptische teksten.

Sommige mensen beweerden dat Asghari geen goede invloed op haar was en dat hij hier (deels) verantwoordelijk voor was, maar ook nu dat de twee niet meer samen zijn blijft Spears rare filmpjes delen. Nu laat zij zich hier zelf over uit.

De reden
In haar autobiografie schrijft Spears het volgende: "Ik vind het fijn om dingen te doen waardoor ik me sexy voel. Ik weet dat veel mensen niet begrijpen waarom ik naaktfoto's van mezelf maak of dat ik er schaars gekleed bijloop".



"Mijn hele leven worden er echter al foto's van mij gemaakt. Ik heb altijd moeten poseren voor allerlei mensen om goedgekeurd te moeten worden. Ik vind het nu fijn om mijn eigen ding te doen en mijn eigen sexy foto's te maken. Ik voel me daar erg prettig bij".

NieuwsFilm

meest populair