Domme opmerking van Emily Blunt wordt nu keihard aangepakt

Domme opmerking van Emily Blunt wordt nu keihard aangepakt

De actrice heeft een goede reputatie, maar een oud filmpje zorgt toch voor behoorlijk wat ophef.

Emily Blunt is al jarenlang een grote naam. Zo wist de actrice hoge ogen te gooien in blockbusters als Edge of Tomorrow en Oppenheimer. Ze is dan ook behoorlijk geliefd maar vanwege een 12 jaar oud interview komt ze nu behoorlijk onder vuur te liggen.

De Britse actrice krijgt de laatste tijd tijd behoorlijk wat kritiek over zich heen vanwege controversiële opmerkingen die ze meer dan een decennia geleden maakte. Het gaat hier over een videofragment, waarin ze grapt over het gewicht van een serveerster.

Gesprek
In het filmpje is te zien hoe Blunt, die te gast was bij de talkshow The Jonathan Ross Show, zich uitlaat over een 'enorme' serveerster. Zo begint de actrice: "Het meisje dat mij bediende was enorm. Ik denk dat zij gratis maaltijden kreeg bij Chili's".

Blunt maakt vervolgens haar verhaal af, waarin de serveerster gewoon vriendelijk en aardig overkomt. De nodige mensen vinden haar reactie erg gemeen en ongepast, waardoor de actrice nu de boel probeert te sussen.

Excuses
Blunt liet zich er enkele dagen geleden over uit en zei het volgende: "Ik kan het zelf ook nauwelijks geloven. Ik ben geschokt dat ik destijds zoiets ongevoeligs en kwetsends heb gezegd dat helemaal niets te maken had met het verhaal dat ik vertelde".



"Wat mij bezielde om zoiets op dat moment te zeggen is mij onherkenbaar, voor mij of waar ik ook voor sta. Toch gebeurde het. Ik wil nu dan ook zeggen dat het mij spijt voor de pijn die ik heb aangericht. Ik was absoluut oud genoeg om beter te weten".

NieuwsFilm

meest populair