3 films op HBO Max om vanavond direct na werk of school te streamen

3 films op HBO Max om vanavond direct na werk of school te streamen

Ontdek het aanbod van deze geweldige streamingdienst: van drama tot komedie.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

A Star Is Born (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bradley Cooper | Cast: Lady Gaga, Bradley Cooper, Sam Elliot, e.a. | Kijk direct
Countryzanger Jackson Maine belandt na een optreden in een bar waar hij betoverd raakt door het gezang van serveerster Ally Campano. Hij is zo onder de indruk van haar talent dat hij haar meevraagt op tour. Campano groeit al snel uit tot een sensatie. Ondertussen raakt Maine zelf steeds verder aan de grond door zijn drankverslaving.



Mortal Kombat (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Simon McQuoid | Cast: Lewis Tan, Jessica McNamee, Josh Lawson, e.a. | Kijk direct
De tovenaar Shang Tsung hoeft nog maar een vechttoernooi te winnen om de aarde over te kunnen nemen. Cole Young, een uitgerangeerde MMA-vechter, komt erachter dat hij de uitverkorene is om het samen met de grootste kampioenen van de aarde op te nemen tegen de vijanden van Outworld om de wereld te redden. Zo raakt hij betrokken bij een decennialange bovennatuurlijke oorlog tussen vijandige ninja-clans.



Long Shot (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jonathan Levine | Cast: Charlize Theron, Seth Rogen, Bob Odenkirk, e.a. | Kijk direct
De eigenzinnige politica Charlotte Field besluit een gooi te doen naar het presidentschap. Wanneer ze op een receptie de werkloze journalist Fred Flarsky tegen het lijf kent, die ze nog kent van vroeger, besluit ze hem in te huren als haar speechschrijver. Hij stelt niet alleen haar politieke strategieën op de proef, maar ook haar hart.



NieuwsFilm

meest populair