De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

De 3 topfilms die deze week nieuw op Netflix verschijnen

Netflix pakt deze week weer uit met een aantal mooie titels: deze drie mag je in elk geval niet missen.

Netflix voegt iedere week een hoop nieuwe films en series toe aan zijn catalogus. Ook deze week verschijnen er weer een aantal mooie titels op de streamingdienst. Dit zijn de 3 beste film-toevoegingen.

The Pope's Exorcist (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius Avery | Cast: Russell Crowe, Daniel Zovatto, Peter DeSouza-Feighoney, e.a. | Donderdag
Pater Amorth wordt door de Paus naar een oude abdij in Spanje gestuurd om de zaak te onderzoeken van een jongetje genaamd Henry. Hij lijkt bezeten te zijn door een angstaanjagende demon. Tijdens zijn onderzoek stuit Amorth echter ook op een heel andere bevinding. Hij ontdekt een eeuwenoud complot dat het Vaticaan uit alle macht geheim probeerde te houden.



Widows (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steve McQueen | Cast: Viola Davis, Michelle Rodriguez, Elizabeth Debicki, e.a. | Vrijdag
Veronica, Alice, Linda en Belle (Erivo) zijn vier weduwvrouwen uit Chicago die niet veel met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten. De vrouwen besluiten de handen ineen te slaan en de mislukte overval, waarbij hun mannen om het leven zijn gekomen, alsnog tot een goed einde te gaan brengen.



Pain Hustlers (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Yates | Cast: Emily Blunt, Chris Evans, Andy Garcia, e.a. | Vrijdag
Liza Drake, een wanhopige alleenstaande moeder, weet een baan te scoren bij een farmaceutische startup. Ze krijgt de opdracht om de pijnmedicatie die het bedrijf produceert te slijten aan dokters. Dat doet ze samen met haar collega Pete Brenner, die tot alles bereid is om veel geld te verdienen. Ze heeft echter niet door dat ze onderdeel uitmaakt van een gevaarlijk afpersingsplan.



NieuwsFilm

meest populair