Opvallende thrillers scoren dit weekend enorm goed op Netflix

Opvallende thrillers scoren dit weekend enorm goed op Netflix

Nederland kijkt weer massaal naar Netflix dit weekend en deze drie films zijn met name erg populair.

Het weekend is voor veel mensen een ideaal moment om, na een drukke school- of werkweek, lekker ontspannen op de bank een filmpje te kijken, bijvoorbeeld op Netflix. Deze drie films waren dit weekend erg populair op de streamingdienst.

Crypto Boy (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shady El-Hamus | Cast: Shahine El-Hamus, Sabri Saad El-Hamus, Minne Koole, e.a. | Kijk direct
Amir werkt als bezorger voor het slecht lopende restaurant van zijn vader Omar, met wie hij niet een bepaald sterke band heeft. Wanneer Amir per toeval terechtkomt bij een presentatie van een charismatische crypto-ondernemer, is hij direct verkocht. Hij valt voor het snelle geld en verliest zichzelf helemaal in een crypto-startup. Dit met alle gevolgen van dien.



Black Lotus (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Todor Chapkanov | Cast: Rico Verhoeven, Frank Grillo, Marie Dompnier, e.a. | Kijk direct
Matteo, een ex-commando, kampt met een groot schuldgevoel en dat heeft alles te maken met een vriend van hem die is overleden tijdens een gezamenlijke missie. Nadat hij over de wereld heeft rondgezworven, is hij nu terug in Amsterdam. Daar focust hij zich op een gevaarlijke missie: het redden van het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend.



Old Dads (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bill Burr | Cast: Bill Burr, Bobby Cannavale, Bokeem Woodbine, e.a. | Kijk direct
Jack en zijn twee beste vrienden worden op latere leeftijd vader. Ze besluiten daaropvolgend hun bedrijf te verkopen. De koper blijkt een millennial te zijn. Het drietal merkt als snel dat ze uit de pas lopen terwijl ze worstelen om door een veranderende wereld van cultuur, carrière en vaderschap te navigeren.



NieuwsFilm

meest populair