Gwyneth Paltrow praat het voortrekken van haar dochter goed

Gwyneth Paltrow praat het voortrekken van haar dochter goed

Gwyneth Paltrow verdedigt het voortrekken van kinderen van beroemdheden in de entertainmentindustrie.

Veel startende acteurs, modellen en muzikanten vinden het irritant dat zij zo hard moeten werken voor het krijgen van werk waar de kinderen van beroemdheden zo een opdracht toe geworpen krijgen. Soms zelfs zonder audities. Gwyneth Paltrow denkt daar anders over.

In een recent interview met Bustle vertelde de actrice uit Shakespeare in Love en Iron Man dat zij de kritiek op deze nepo baby cultuur onterecht vindt. Ze zei: "Er wordt geoordeeld over de kinderen van beroemde mensen."

Niets mis met ouders
Gwyneth vertelde over haar dochter Apple van 19 jaar oud: "Mijn dochter is een tudent die graag naar school wil en wil leren. Ze heeft geen interesse in wat wij doen. Maar er is niks mis met hetzelfde willen doen als je ouders doen."

Ze zei: "Niemand klaagt over een kind dat arts wil worden omdat de ouders arts zijn. Als je opgroeit in een huis waar kunst wordt gemaakt, is dat wat je kent. Net als dat je opgroeit in een huis vol advocatuur. Want dat hoor je het meest."

Voortrekken is prima
Eigenlijk praat Gwyneth het voortrekken van haar kind goed. Meer staat hier in het artikel van Bustle. In de onderstaande YouTube-video van Bustle vertelt zij meer.



NieuwsFilm

meest populair