Tom Hardy schaamt zich nu rot: "ik had zelfs mijn moeder verkocht"

Tom Hardy schaamt zich nu rot: "ik had zelfs mijn moeder verkocht"

Tom Hardy was door zijn depressie zwaar verslaafd aan drank en drugs en ging diep

Tom Hardy lijdt aan dysthymie, een mentale stoornis waarbij je jaren aaneen depressief kunt zijn. De nu 46-jarige ster uit Venom, Mad Max: Fury Road, The Revenant en Dunkirk vertelde diep te zijn gegaan met zijn alcohol- en drugsverslaving.

Zo werd de Britse acteur op 15-jarige leeftijd geschorst van een kostschool, omdat hij een auto stal en een pistool bij zich had. Hij was toen al ernstig verslaafd en zei in een interview met Yahoo!: "Ik had zelfs mijn moeder verkocht voor wat crack."

Had echt een probleem
Sinds 2003 is hij afgekickt, maar dat was pas nadat hij wakker werd in zijn eigen bloed en kots. Hij zei: "Ik deed mijn 28 dagen in een afkickkliniek en realiseerde me door te luisteren naar anderen dat ik echt een probleem had. Ik deed iets walgelijks. Dat maakte me wakker."

En hij schaamt zich nu wel voor zijn gedrag toen. Hij zei: "Je moet eerst iets kwijtraken dat je meer waard is dan het drinken. Ik heb mazzel dat ik geen aids of hepatitis ben opgelopen."

Nu betere gewoonten
Hij pakte gezondere gewoonten op zoals martial arts en is dol op jiu jitsu. Meer staat hier in het artikel van Yahoo!. In de onderstaande YouTube-video van Wired vertellen Andy Serkis en hij wat meer over een samenwerking.



NieuwsFilm

meest populair