Anna Kendrick weigert uit de kleren te gaan en zet lichaamsdubbel in

Anna Kendrick weigert uit de kleren te gaan en zet lichaamsdubbel in

Anna Kendrick is bekend van vele films, maar voor scènes zonder kleren heeft ze een lichaamsdubbel.

In Hollywood zijn er heel wat actrices die weigeren om scènes op te nemen waarin ze uit de kleren moeten. Actrice Anna Kendrick weigert het ook en daar heeft ze eerder een goede reden voor gegeven.

Kendrick ken je uit heel wat films, zoals de drie Twilight, de Pitch Perfect 2-films, Up in the Air en End of Watch. Recenter had ze rollen in A Simple Favor, Noelle en Alice, Darling. Op dit moment hoor je haar stem in Trolls Band Together.

Niet uit de kleren
De actrice weigert dus scènes op te nemen waarvoor wordt gevraagd om haar kleren uit te trekken. In gesprek met The Telegraph gaf ze aan dat ze die scènes niet opneemt en haar kleren dus gewoon aanhoudt.

"Dat zal ik nooit doen... Ik bekritiseer geen mensen die dergelijke scènes wel doen, maar ik ben van plan te blijven doen wat ik doe en hoop dat het goed blijft gaan," aldus de actrice.

Maar één lichaam
Tegenover The Sydney Morning Herald gaf ze verdere uitleg. "Mijn persoonlijke gevoelens over naakt in films - dat ik mijn kleren aanhoud in films - blijven hetzelfde," zei Kendrick.


Ze vervolgt: "Ik heb nooit een probleem gehad met gesimuleerde scènes. Het voelt alsof het om het personage gaat, terwijl ik maar één lichaam heb. Het gaat dus meer over mij."

Lichaamsdubbel
Overigens zien we Kendrick ogenschijnlijk in Jake Szymanski's komedie Mike and Dave Need Wedding Dates uit 2016 haar personage Alice uit de kleren gaan. De beelden zijn echter opgenomen met een lichaamsdubbel.



NieuwsFilm

meest populair