Actrice Gwyneth Paltrow verdwijnt binnenkort: "niemand zal me ooit nog zien"

Actrice Gwyneth Paltrow verdwijnt binnenkort: "niemand zal me ooit nog zien"

Ze is sowieso al niet meer zo heel veel te zien maar nu wil ze helemaal stoppen.

Sommige acteurs blijven acteren tot in hun laatste jaren, anderen vinden het op een gegeven moment wel mooi geweest. Het lijkt erop dat Gwyneth Paltrow er nu ook serieus aan denkt ermee te stoppen.

Paltrow brak door in de jaren negentig, met films als Seven en Sydney. Vervolgens had ze de rollen voor het oprapen. In 1998 won ze zelfs een Oscar voor haar glansrol in Shakespeare in Love.

Einde
De laatste jaren doet ze het echter heel wat rustiger aan. Zo was ze nog wel te zien in de nodige Marvel-blockbusters als Pepper Potts, maar sindsdien acteert ze bijna niet. Nu zegt ze dat ze binnenkort volledig stopt.

Tijdens een recent interview zei de actrice het volgende: "Misschien verdwijn ik wel in een keer. Niemand zal mij dan ooit nog zien". Op dit moment focust Paltrow zich voornamelijk op haar eigen welness-bedrijf Goop, maar ook hier zal ze misschien een punt achter zetten.

Stoppen
Toen haar werd gevraagd of ze Goop zal verkopen was haar reactie als volgt: "Ik weet het nog niet. Ik heb daar nog niet echt aan gedacht, want ik wil nog wel enkele jaren doorgaan met Goop. Toch vind ik de gedachte om in een keer te vertrekken helemaal niet verkeerd."



Op het moment dat haar werd gevraagd of ze dit echt meent kwam ze met een kort maar krachtig antwoord: "Ja". Als haar IMDb-pagina klopt lijkt het er ook op dat ze vooralsnog geen enkel project op de agenda heeft staan, dus de vraag is wanneer we haar weer zullen zien.

NieuwsFilm

meest populair