De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Crypto Boy (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Shady El-Hamus | Cast: Shahine El-Hamus, Sabri Saad El-Hamus, Minne Koole, e.a. | Kijk direct
Amir werkt als bezorger voor het slecht lopende restaurant van zijn vader Omar, met wie hij niet een bepaald sterke band heeft. Wanneer Amir per toeval terechtkomt bij een presentatie van een charismatische crypto-ondernemer, is hij direct verkocht. Hij valt voor het snelle geld en verliest zichzelf helemaal in een crypto-startup. Dit met alle gevolgen van dien.



The Hunger Games (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gary Ross | Cast: Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson, Liam Hemsworth, e.a. | Kijk direct
In het in districten opgedeelde Amerika van de toekomst organiseert de overheid ieder jaar een gladiatorenstrijd tussen tieners op televisie om geweld tegen het Capitool te herdenken. Wanneer haar zusje uitgeloot wordt als afgevaardigde van haar district, offert Katniss Everdeen zich op. In een enorme arena gaat ze een strijd op leven en dood aan.



The Devil On Trial (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Holt | Kijk direct | Bekend van The Conjuring: The Devil Made Me Do It
Deze onheilspellende documentaire draait om de bizarre zaak van Arne Cheyenne Johnson, die in 1981 werd veroordeeld voor de moord op Alan Bono. Opvallend is dat Johnson als verdediging aanvoerde dat hij bezeten was door een demon. Aan de hand van reconstructies en homevideo's worden de achtergrond van de dader en het proces toegelicht.



NieuwsFilm

meest populair