Zoe Saldana vond haar kleur extreem lastig: "Ik wil dat jongens me aantrekkelijk vinden"

Zoe Saldana vond haar kleur extreem lastig: "Ik wil dat jongens me aantrekkelijk vinden"

Zoe Saldana vertelt over haar uitdagingen als groen personage en haar streven naar esthetische aantrekkelijkheid.

[bZoe Saldana is een van de weinige actrices die in meerdere blockbusters verschijnt. Dat komt omdat ze dol is op de oneindige fantasie van de filmmakers achter Avatar en Guardians of the Galaxy. Die durven iets anders te doen.[/b]

Haar personage Gamora was voor haar een eye opener. Zo vertelde ze in een persconferentie: "Als je denkt aan een sexy kleur is dat meestal roze, zwart of wit of rood. Dat is de kleur groen niet. De helft van ons vindt groene groente niets."

Een lekker ding zijn
Ze vervolgde met: "We startten dus in een lastige positie. Ik ben nooit oppervlakkig geweest bij een personage in de zin van dat ik een strakkere jeans wilde of grotere borsten. Maar dit keer had je in de kleedkamer moeten zijn toen ik aan het passen was."

Ook vertelde ze: "Ik zei zelf: 'Nee, die borsten moeten veel meer naar voren komen. Maak ze echt groot. En die billen mogen ronder.' Ik maakte me zorgen, want als mijn personage jongens-fans moet aantrekken, dan moet alles esthetisch aantrekkelijk zijn."

Best een groot probleem
In de onderstaande YouTube-video van Red Carpet News TV legt zij haar probleem uit. Ze besluit met: "Maar weet je, aliens zijn groen, moerasmonsters zijn groen en klopgeesten zijn groen. Ik moest echt een mooie vrouw zijn."



NieuwsFilm

meest populair