Netflix pakt weer uit met een absolute topfilm

Netflix pakt weer uit met een absolute topfilm

'Widows' van de bekroonde regisseur Steve McQueen kijk je binnenkort op de streamingdienst.

Netflix pakt binnenkort uit met een ijzersterke thriller: Widows. In deze film van topregisseur Steve McQueen (12 Years a Slave) van 2018 besluiten vier weduwvrouwen de schulden van hun overleden echtgenoten op criminele wijze af te lossen.

De hoofdrollen in deze film worden vertolkt door vier absolute topactrices: Viola Davis (The Woman King), Michelle Rodriguez (Dungeons & Dragon), Elizabeth Debicki (Guardians of the Galaxy Vol. 2) en Cynthia Erivo (Wicked).

Het verhaal
Veronica (Davis), Alice (Debicki), Linda (Rodriguez) en Belle (Erivo) zijn vier weduwvrouwen uit Chicago die niet veel met elkaar gemeen hebben behalve een schuld die is achtergelaten door de criminele activiteiten van hun overleden echtgenoten.

De vrouwen besluiten de handen ineen te slaan en de mislukte overval, waarbij hun mannen om het leven zijn gekomen, alsnog tot een goed einde te gaan brengen.

Topfilm
Op Rotten Tomatoes, een site waarop recensies worden verzameld, heeft Widows een zeer nette score van 91 procent - met een gemiddelde beoordeling van een 8.1. Critici omschrijven deze spannende prent van McQueen als "fantastisch popcornvermaak met een ijzersterke boodschap".


Netflix heeft aangekondigd dat deze topfilm binnenkort naar de streamingdienst komt. Widows zal op 27 oktober worden toegevoegd aan de catalogus. Een melding ontvangen op deze dag? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair