Volgende week: Netflix komt met een wel zeer hitsige thriller

Volgende week: Netflix komt met een wel zeer hitsige thriller

'Burning Betrayal' is een stomende film voor fans van 'Fifty Shades of Grey'.

Netflix pakt binnenkort uit met een wel hele sensuele thriller: Burning Betrayal (originele titel: O lado bom de ser traída). Daarin belandt een bedrogen accountant in een stomende affaire met gevaarlijke gevolgen.

Burning Betrayal is een bewerking van een roman van Sue Hecker (een pseudoniem van de Braziliaanse schrijfster Debora Gastaldo). De film belooft behoorlijk spannend te worden... op verschillende gebieden.

Het verhaal
Wanneer Babi (Giovanna Lancellotti), een accountant, erachter komt dat haar verloofde vreemdgaat, stort haar wereld in. Ze heeft geen andere keuze dan haar leven opnieuw op te bouwen. Babi sluit zich aan bij een motorclub en verft haar haar donker.

Dan komt ze de knappe Marco (Leandro Lima), die werkt als rechter, tegen. Al snel belanden de twee samen in bed en krijgen ze een stomende relatie. Maar dan begint Babi te twijfelen over haar mysterieuze Adonis en wordt de situatie plotseling gevaarlijk.

Naar Netflix
Netflix omschrijft deze sensuele thriller als een film die in lijn is met eerdere hits als Fifty Shades of Grey en Sex/Life. Fans van dit genre hebben dus weer een titel om naar uit te kijken.


Burning Betrayal is vanaf 25 oktober op Netflix te zien. Een melding ontvangen op deze dag van de streamingdienst? Dat kun je hier regelen.

NieuwsFilm

meest populair