Will Smith reageert op ontboezeming Jada: "meldingen uit"

Will Smith reageert op ontboezeming Jada: "meldingen uit"

Jada Pinkett Smith onthulde dat zij en Will Smith al jaren gescheiden leven en werken aan zichzelf, waarop Will verdween.

Will Smith heeft een pittige tijd sinds die Oscars-avond in 2022. Hij sloeg toen Chris Rock op het podium en werd verguisd in de media. Sinds die tijd vragen mensen zich af wat er echt in zijn hoofd speelt.

Nu zijn vrouw, Jada Pinkett Smith, een alles onthullend boek heeft uitgebracht, getiteld Worthy, wordt de media aandacht zelfs erger. Want de actrice uit Matrix vertelde in een vooraankondiging dat het getrouwde stel sinds 2016 gescheiden leeft. Maar buiten een paar mensen om wist niemand dat.

Niet te vinden
Dat was ook niet nodig, want Will en Jada overwegen geen echte scheiding. Beiden hebben wel hun problemen te verwerken. Ze zullen dan ook verder aan zichzelf en hun relatie werken.

Het bleef stil bij de acteur uit Independence Day. Maar nu plaatste hij een video op zijn Instagram, waaruit bleek waarom hij niet bereikbaar was voor de pers. Hij dobberde namelijk op een boot en deed een dutje. Hij schreef erbij: "Meldingen staan uit. Ik kan overal een dutje doen."

Meer over het stel
Hieronder in de Youtube-video van Entertainment Tonight wordt meer verteld over het stel. Ook het Instagram-filmpje van Will is daar te zien.



NieuwsFilm

meest populair