Chuck Norris gaat weer acteren, samen met... Vanilla Ice?

Chuck Norris gaat weer acteren, samen met... Vanilla Ice?

De actieheld uit de jaren 80 spant samen met de eendagsvlieg uit de '90.

Er komt een opvallende film aan die waarschijnlijk alles behalve goed zal zijn. Dit ligt niet per se aan de hoofdrolspelers, maar wel aan de titel: Zombie Plane. De actiekomedie heeft een aantal opvallende namen aan boord.

Zo wordt via The Hollywood Reporter bekend dat Chuck Norris (Walker, Texas Ranger en The Expendables 2) een belangrijke rol gaat spelen. De acteur is nu 83 jaar. Hij krijgt back-up van twee artiesten.

Vanilla Ice
De eerste is Vanilla Ice. Met nummers als Play that funky music en Ice Ice Baby scoorde hij twee enorme hits begin jaren 90. De andere is Sophie Monk die in het begin van de '00 de hitlijsten trachtte te bestormen.

Het verhaal gaat over een geheime overheidsorganisatie die beroemdheden rekruteert als undercoveragenten, die samen de mensheid moeten redden van een dreigende zombieaanval.

Mentor
Norris speelt een versie van zichzelf die als 'de kommandant' andere celebs opleidt om zombies uit te roeien. De regie komt in handen van Lav Bodnaruk en Michael Pier. De film zou overigens al zijn opgenomen.


"Het publiek kan een wilde rit verwachten. Vanilla Ice is helemaal in zijn element als geheim agent en Chuck Norris heeft hem uitstekend opgeleid. Deze film werkt gewoon," zijn woorden van producent Jessica Butland.

Fanvideo
De film komt tot stand nadat een 'pitch trailer' van ene William Strong viral ging in 2018. Check die trailer hieronder.



NieuwsFilm

meest populair