Zo maf is Vinnie Jones uit 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels': hij werd gearresteerd en verprutste bijna de film met Jason Statham

Zo maf is Vinnie Jones uit 'Lock, Stock and Two Smoking Barrels': hij werd gearresteerd en verprutste bijna de film met Jason Statham

De grote doorbraak van Statham, maar de nodige problemen met Jones.

Jason Statham is al vele jaren een grote naam in Hollywood. De acteur, voornamelijk te zien in de nodige actiefilms, brak door in Lock, Stock and Two Smoking Barrels van regisseur Guy Ritchie. De opnames verliepen echter niet geheel vlekkeloos en dat komt voornamelijk door Vinnie Jones.

Statham was voor zijn acteercarrière actief als sporter (iets dat hem zelfs zijn leven redde tijdens de opnames van Expendables 3) maar hij wist een hoofdrol te bemachtigen in Ritchie's film. Hierin is Jones dus ook te zien, maar misschien was Ritchie toch liever voor iemand anders gegaan.

Probleem
Tijdens de opnames werd Jones namelijk gearresteerd. De reden hiervoor? De acteur, eveneens bekend van X-Men: The Last Stand, was op de vuist gegaan met een buurman en had deze de nodige klappen gegeven.

Nick Moran, die in Lock, Stock and Two Smoking Barrels te zien is als Eddy, liet zich erover uit: "Vinnie werd gearresteerd toen we ongeveer de helft van de film hadden opgenomen. Hij had zijn buurman echt flink in elkaar getimmerd. Vinnie keerde daarna weer terug naar de set, nog in zijn gevangenisoutfit".

Knettergek
Jones staat bekend als iemand die snel over de rooie gaat. Net zoals Statham was hij ook een professionele sporter voordat hij ging acteren.



Statham was een duiker, Jones een voetbalspeler die maar wat graag snoeihard de tegenstanders tackelde en het maar wat fijn vond om vaker op de vuist te gaan. Dat is hier goed te zien.

NieuwsFilm

meest populair