Elise Schaap verrast Nederland: laat zich van wilde kant zien

Elise Schaap verrast Nederland: laat zich van wilde kant zien

De Nederlandse actrice laat zich weer zien, in een soort van Danielle Bouman-stijl.

De Nederlandse actrice Elise Schaap is de laatste jaren vooral bekend van haar rol van Danielle Bouman in de Netflix-serie Undercover en de spin-offs daarvan. Binnenkort zien we haar in Ferry: De Serie en nu zien we haar op Instagram in gewaagde outfits.

De in Rotterdam geboren brunette is populair op Insta. Ze heeft namelijk een mooie 437K volgers en regelmatig deelt ze kiekjes uit haar nieuwe films en series en reportages in allerlei bladen. Dit keer zien we haar in de Linda.

Recente films en series
Sinds 2004 is Elise al op de Nederlandse buis te zien. Ze startte in de serie Bitches. De laatste jaren was ze in best wat films en series te zien. Vorig jaar speelde ze in de bioscoopfilms Stromboli en Faithfully Yours. Volgend jaar is ze naast onder andere Bracha van Doesburgh te zien in De Z van Zus.

Wat betreft tv-series zit ze ook niet stil. Zo dook ze op in de Vlaamse serie Exen en vorig jaar rondde ze de moederserie Undercover af. Vanaf 3 november zie je Elise weer als Danielle in de achtdelige serie Ferry: De Serie.

Mob wifey
Helemaal in stijl van haar personage Danielle is ze deze week al te zien in de Linda. "Channeling mob wifey mét handtasje ?Vanaf woensdag 18 oktober in de Linda of nee de Ferry.. Ferry de serie soon op Netflix," schrijft ze bij een reeks foto's in uiteenlopende gewaagde outfitjes.


De foto's van de 41-jarige Elise Schaap in de Linda zien? Check deze dan hier op haar Instagram-account.


NieuwsFilm

meest populair