3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

Outlaw King (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: David Mackenzie | Cast: Chris Pine, Florence Pugh, Aaron Taylor-Johnson, e.a. | Kijk direct
Begin veertiende eeuw. Schotland gaat opnieuw gebukt onder de tirannie van Engeland. Edelman Robert the Bruce tolereert het bewind in eerste instantie, tot hij zich gedwongen voelt om in actie te komen. Op slinkse wijze en met veel moed leidt hij een gewelddadige opstand in een poging om de troon te heroveren. En met succes.



Black Hawk Down (2001)
Bekijk de afbeeldingRegie: Ridley Scott | Cast: Josh Hartnett, Ewan McGregor, Eric Bana, e.a. | Kijk direct
In oktober 1993 worden ruim honderd Amerikaanse elitesoldaten gedropt in Somalië om de rechterhand van een lokale krijgsheer te vangen. Deze dwarsboomt de humanitaire hulpverlening door de Verenigde Naties. Wat een simpele klus leek, loopt al snel volledig uit de hand wanneer zwaarbewapende Somaliërs het vuur openen en twee Black Hawk-helikopters neerhalen. Een bloederige veldslag volgt.



The Revenant (2015)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alejandro González Iñárritu | Cast: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, e.a. | Kijk direct
De Amerikaanse pelsjager Hugh Glass wordt, na een aanval van een grizzlybeer, door een stel valse kameraden voor dood achtergelaten in een onherbergzaam en besneeuwd indianengebied. Hij overleeft het incident echter, en begint aan een lange en gevaarlijke tocht door de wildernis om wraak te kunnen nemen.



NieuwsFilm

meest populair