'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown is nu volwassen en blaast je weg met een in het oog springend jurkje

'Stranger Things'-actrice Millie Bobby Brown is nu volwassen en blaast je weg met een in het oog springend jurkje

Actrice Millie Bobby Brown uit Stranger Things verrast op de cover van het magazine Glamour.

Actrice Millie Bobby Brown werd bekend door haar rol als Eleven in de Netflix-serie Stranger Things. Die serie debuteerde alweer in 2016 op de streamer. Ondertussen is Millie 19 jaar en ze wordt ook steeds meer gevonden door de bekende merken.

Op Instagram is de actrice enorm populair met maar liefst 63,6 miljoen volgers. De actrice deelde samen met Glamour de cover van de nieuwste editie, inclusief enkele foto's in het beeld. En het wordt duidelijk dat Millie volwassen is.

Veel films en series
Voor Stranger Things was ze al te zien in series als Once Upon a Time in Wonderland, Intruders, NCIS, Modern Family en Grey's Anatomy. Na haar rol in de Netflix-serie ging het razendsnel.

Haar eerste grote film was Godzilla: King of the Monsters uit 2019 en daarna speelde ze in de Netflix-film Enola Holmes. Na vervolgen op beide films zal ze binnenkort te zien zijn in de fantasyfilm Damsel en de avonturenfilm The Electric State.

Glamour
Door Glamour wordt Millie bestempeld als "Glamour's global Women of the Year cover star" en aangekondigd als "een wereldwijde ster, een filmproducent, oprichter van een internationaal schoonheidsmerk en bestsellerauteur."


De foto's van de 19-jarige Millie Bobby Brown op de cover zien? Check de foto's op haar Instagram-pagina.

"En Millie Bobby Brown, slechts 19 jaar oud, maakt het niet uit als je denkt dat ze te jong is voor wereldheerschappij," schrijft Glamour.

NieuwsFilm

meest populair