Amanda Seyfried was eigenlijk "te dik" voor film die $610 miljoen opleverde

Amanda Seyfried was eigenlijk "te dik" voor film die $610 miljoen opleverde

De toen circa 20 jarige actrice moest flink aan de bak om te overtuigen.

Actrice Amanda Seyfried is niet de meest opvallende naam in Hollywood, maar ze zat in flink wat uiteenlopende blockbusters. Zo zagen we haar in 2004 al in Mean Girls en had ze later een rol in Jennifer's Body met Megan Fox.

Haar grootste film tot op heden is de ABBA-musicalfilm Mamma Mia! uit 2008. De film was een doorslaand succes en wist maar liefst $610 miljoen op te halen aan de wereldwijde bioscoopkassa's. Toch was de rol bijna niet voor de nu 37-jarige Amanda.

Overgewicht
In 2010 onthulde de actrice dat ze de hoofdrol bijna was misgelopen. Ze zou volgens de makers overgewicht hebben. "Als ik niet zou rennen en trainen, zou ik nooit zo mager zijn," zei Amanda tegen Glamour.

"Maar ik moet in vorm blijven omdat ik actrice ben. Het is krom en raar, maar anders zou ik de rollen niet krijgen. Als ik iets dikker was geweest, dan denk ik dat ze me niet voor Mamma Mia zouden hebben gecast," was het duidelijke verhaal van de actrice.

Grote carrière
Amanda zou later ook te zien zijn in de kaskraker Les Misérables en Mamma Mia! Here We Go Again. Andere rollen had ze in Mank, First Reformed en Red Riding Hood.



NieuwsFilm

meest populair