Sydney Sweeney had al vroeg een forse cupmaat en voelde zich "buitengesloten"

Sydney Sweeney had al vroeg een forse cupmaat en voelde zich "buitengesloten"

De nieuwste Hollywood-ster Sydney Sweeney is echter duidelijk: "Ik heb hier tien jaar keihard voor gewerkt."

Komende jaren gaan we waarschijnlijk nog veel horen over en zien van actrice Sydney Sweeney. Ze brak door met rollen in de series Euphoria en The White Lotus en zal komende periode in meerdere grote films te zien zijn.

De actrice staat ook bekend om haar opvallende borstomvang. Voor wie de actrice een beetje volgt weet dat ze dit ook niet onder stoelen of banken steekt. Ze is model voor meerdere merken, ook ondergoed.

Buitengesloten
De actrice sprak eerder dit jaar met The Sun, en zei dat ze vroeger problemen met de situatie had. "Ik had eerder borsten dan andere meisjes en ik voelde me daardoor buitengesloten," aldus Sweeney. En ook na haar rol in Euphoria werden zij en haar familie aangepakt door trollen.

Volgens Sweeney is het grootste misverstand het volgende: "Ik heb grote borsten, ik ben blond en dat is alles wat ik heb." Ze is dan ook helemaal klaar om het tegendeel te bewijzen.

Belachelijk
"Ik vind het belachelijk. Ik ben een artiest, ik speel personages. Het zorgt er enkel voor dat ik personages wil spelen die mensen nog meer afschrikken," zei de actrice tegen The Sun. "Ik heb hier tien jaar keihard voor gewerkt."


Sweeney is vanaf 2 november 2023 in de hoofdrol te zien in Reality, een film die op de Tomatometer op 93 procent (8.00/10) staat, na 92 recensies. Hiermee staat de film hoog (#44) in de lijst met de 116 beste films van het jaar op Rotten Tomatoes.

Toekomst
Eind dit jaar zien we Sweeney in de romkom Anyone But You van Will Gluck en daarna in Madam Web als Julia Carpenter / Spider-Woman. In de thriller Echo Valley is ze te zien met Julianne Moore en Domhnall Gleeson. Hieronder de trailer voor Reality.



NieuwsFilm

meest populair