Selena Gomez was doodsbang tijdens haar 'bikini-film': "gewoon gestoord"

Selena Gomez was doodsbang tijdens haar 'bikini-film': "gewoon gestoord"

'Spring Breakers' was geen makkelijke film om op te nemen voor de actrice.

De laatste jaren horen we eigenlijk helemaal niks meer van James Franco. In 2019 werd de acteur namelijk door twee oud-studentes aangeklaagd wegens seksueel misbruik. Nu komt Selena Gomez met een apart verhaal over Franco.

Franco, o.a. bekend van 127 Hours en zijn rol in de Spider-Man-films van Sam Raimi, was net zoals Gomez te zien in Spring Breakers. Ondanks het feit dat zijn rol goed werd onthaald, kon de actrice niet altijd genieten van hun samenwerking.

Akelig
Franco kruipt voor de film in de huid van een drugsdealer genaamd Alien, die gebruik maakt van meerdere jonge dames om zijn criminele organisatie te komen versterken. Blijkbaar ging de acteur erg ver voor de rol, want Gomez was bang van hem.

Franco doet namelijk graag aan methodacting. Dit is een manier of techniek van acteren waarbij de acteur zijn eigen ervaringen gebruikt om een karakter zo waarachtig mogelijk weer te geven. Hij ging volgens Gomez echter iets te ver.

Reactie
Zo zegt Gomez: "Zelfs wanneer de camera's niet draaiden bleef hij de hele tijd Alien spelen. We zagen nooit James, maar altijd Alien. Gelukkig was het personage dat ik speel, bang van hem, want ik was ook echt bang van hem".



Uiteindelijk leerde Gomez Franco wel beter kennen. Toen stelde ze hem wel op prijs: "De opnames duurde 4 weken. Ik was altijd nerveus wanneer ik hem zag op de set, want zijn personage was gewoon gestoord. Toen we echter met de press-tour begonnen leerde ik James beter kennen. Hij is heel intelligent en een aardige gozer".

NieuwsFilm

meest populair