Nieuw te streamen: Deze gruwelfilm laat je het gegarandeerd in je broek doen

Nieuw te streamen: Deze gruwelfilm laat je het gegarandeerd in je broek doen

'The Boogeyman' is gebaseerd op een kortverhaal van niemand minder dan Stephen King.

Iedere week verschijnen er een hoop films op de verschillende streamingdiensten die ons land rijk is. Een van die films willen we vandaag even uitlichten: de recente horrorthriller The Boogeyman die nu op Disney+ staat.

Stephen King blijft de koning van het horrorgenre. The Boogeyman is gebaseerd op een kortverhaal van de iconische auteur uit 1973. Regisseur Rob Savage bracht het naar het witte doek.

Het verhaal
The Boogeyman draait om scholiere Sadie (Sophie Thatcher, haar jongere zusje Sawyer (Vivien Lyra Blair) en hun vader Will (Chris Messina), een psycholoog. Zij worstelen met het recente overlijden van hun moeder en echtgenote.

Als er onverwachts een zeer wanhopige patiënt genaamd Lester (David Dastmalchian) bij hen thuis opduikt die hulp zoekt, laat deze een bovennatuurlijke entiteit achter die gezinnen belaagt en zich voedt met hun leed. Daardoor moeten ze vechten voor hun leven.

Streaming
The Boogeyman draaide deze zomer in de bioscopen en wist zo'n 85 miljoen dollar op te halen aan de wereldwijde ticketautomaten. Deze week is hij dus tegevoegd aan de catalogus van Disney+.


Benieuwd naar deze horrorthriller? Je kunt de The Boogeyman eventueel hier direct kijken op de streamingdienst van het huis van de muis.

NieuwsFilm

meest populair