De parels op HBO Max: deze films zijn een must-see

De parels op HBO Max: deze films zijn een must-see

Filmtips voor een heerlijke zaterdagavond: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

HBO Max is een van de populairste streamingdiensten in Nederland. Op dit platform is veel leuke content te vinden. FilmTotaal heeft het aanbod vandaag voor je doorgenomen en drie films voor je uitgezocht die je absoluut een keer gezien moet hebben.

Man of Steel (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Henry Cavill, Michael Shannon, Amy Adams, e.a. | Kijk direct
De rondzwervende alienheld Kal-El, die als baby richting aarde werd gestuurd, moet zijn krachten verborgen houden voor de mensenwereld. Maar als Zod, een slechte generaal van zijn thuisplaneet Krypton, de aarde wil vernietigen, kan de man van staal niets anders dan in actie komen. Zo maakt de wereld kennis met Superman.



Django Unchained (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: Quentin Tarantino | Cast: Jamie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, e.a. | Kijk direct
Django en zijn vrouw Broomhilda worden door de slavenhandel van elkaar gescheiden. Uiteindelijk wordt Django bevrijd door de Duitse premiejager Schultz, die hem nodig heeft om een aantal boeven te vangen. De twee sluiten een verbond. Schultz helpt Django ook met het terugvinden van zijn vrouw, die in handen blijkt te zijn van een sadistische plantage-eigenaar.



Whiplash (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Damien Chazelle | Cast: Miles Teller, J.K. Simmons, Jayson Blair, e.a. | Kijk direct
De talentvolle jazzdrummer Andrew Neyman studeert aan het conservatorium in Manhattan. Hij is gepassioneerd en van plan om de top te bereiken. Zijn veeleisende docent Terence Fletcher, die berucht is om zijn tirannieke lesmethodes, drijft hem tot het uiterste van zijn kunnen, maar ook bijna tot waanzin.



NieuwsFilm

meest populair