3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

3 kneitergoede films die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen gesnoeid en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

The Irishman (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, e.a. | Kijk direct
Vrachtwagenchauffeur Frank Sheeran komt per toeval in contact met maffiabaas Russell Bufalino, voor wie hij al snel allerlei misdaden uit gaat voeren. Later gaat Sheeran ook aan de slag voor de corrupte vakbondsleider Jimmy Hoffa. Sheeran weet zich snel op te werken binnen het criminele wereldje, maar komt daardoor ook voor steeds lastigere keuzes te staan.



Deep Impact (1998)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mimi Leder | Cast: Robert Duvall, Téa Leoni, Elijah Wood, e.a. | Kijk direct
Een enorme komeet nadert de Aarde, en er worden plannen gemaakt om hem uit zijn koers te stoten. Naast een selectie van onmisbare mensen zal een loterij onder de bevolking gaan uitmaken wie van hen onder de grond onder mag duiken. Ondertussen wordt alles in het werk gesteld om de botsing tegen te gaan.



Marriage Story (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Noah Baumbach | Cast: Scarlett Johansson, Adam Driver, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Charlie en Nicole, beiden werkzaam in de theaterwereld, waren ooit dolgelukkig samen, maar inmiddels liggen ze in echtscheiding. Deze wordt steeds vervelender als beiden een dure advocaat onder de arm nemen om de voogdij over hun zoontje Henry uit te vechten. Hun scheiding wordt zo een lelijke strijd die alleen maar verliezers kent.



NieuwsFilm

meest populair