Elizabeth Hurley wordt wakker in opvallendste ochtend-outfitje van het jaar

Elizabeth Hurley wordt wakker in opvallendste ochtend-outfitje van het jaar

De bekende Britse actrice geeft weer een showtje op haar Instagram.

Met een badmodelijn als vermoedelijk haar voornaamste inkomstenbron moet de bekende Britse actrice Elizabeth Hurley wel strak in haar vel blijven zitten. Ze is namelijk hét gezicht van haar merk en regelmatig toont ze de nieuwe collectie.

De in Basingstoke in het Verenigd Koninkrijk geboren brunette heeft meerdere Insta's en op haar voornaamste kanaal heeft ze 2,7 miljoen volgers. Op de Insta van 'Elizabeth Hurley Beach' kijken nog eens een dikke 300 duizend volgers mee.

Filmcarrière
Sinds 1987 speelt Elizabeth al in uiteenlopende films en series en ze wist in de jaren 90 zelfs de allergrootste films in Hollywood te halen. Het meeste succes had ze met twee Austin Powers-films en uiteraard Bedazzled als de bijzonder opvallende 'The Devil'.

Dit jaar verscheen de The Piper, een fantasyhorrorfilm van regisseur Anthony Waller. De film zou op 10 november ook in de Nederlandse bioscopen verschijnen. Ze nam ook al de thriller Strictly Confidential op, met ook Genevieve Gaunt en Freddie Thorp.

Goedmorgen
Op Instagram heeft Elizabeth gisteren opvallende beelden van zichzelf gedeeld. We zien haar vanuit de badkamer naar buiten lopen in een ochtendjurkje, met daaronder een opvallende badmode. Uiteraard met een behoorlijk aanzicht.


Wil je de 58-jarige Elizabeth Hurley in haar outfit zien? Bekijk de beelden dan nu hier op haar Instagram!


NieuwsFilm

meest populair