Jada Pinkett-Smith onthult: ik wilde nooit met Will Smith trouwen

Jada Pinkett-Smith onthult: ik wilde nooit met Will Smith trouwen

Jada Pinkett-Smith onthult in haar nieuwe boek dat zij en Will Smith sinds 2016 gescheiden zijn, maar nog steeds van elkaar houden en de beste vorm voor hun relatie zoeken.

Jada Pinkett-Smith en Will Smith trouwden in 1997. In haar nieuwe boek Worthy bekende Jada echter dat het stel sinds 2016 gescheiden leeft, zonder een scheiding op papier doorgezet te hebben.

De actrice uit de Matrix vertelde in een recent interview: "We zoeken nog uit welke vorm voor ons de beste is. Daar werken we hard aan, want we houden nog steeds veel van elkaar."

Gedwongen tot bruiloft
In haar eigen Red Table Talkshow vertelde Jada al eerder in 2018 dat zij niet met Will wilde trouwen. Maar het moest van haar moeder, omdat ze zwanger was van haar eerste kind. Ze voelde zich onder druk gezet, terwijl Will wel dolgraag wilde trouwen.

Jada zei: "Ik wilde niet met Will trouwen. Ik wilde geen bruiloft. Ik stond onder enorme druk. Ik was jong, zwanger, een jonge actrice. Ik wist niet wat te doen. Maar ik wilde niet trouwen, dat wist ik wel."

Goed ziek van alles
Ze was die dag goed ziek van alles. Meer staat hier in het artikel van Lad Bible. In de onderstaande YouTube-video van People vertelt zij over haar ideeën over hun huwelijk.



NieuwsFilm

meest populair