De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

De 3 topfilms die Netflix deze week heeft toegevoegd

Dit zijn de belangrijkste toevoegingen van deze week op Netflix.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan en daar worden iedere week weer nieuwe titels aan toegevoegd. Ook deze week zijn er weer de nodige leuke en interessante films op de streamingdienst verschenen, waarvan we er een drietal graag even uitlichten in dit artikel.

Spiral: From the Book of Saw (2021)
Bekijk de afbeelding Deze frisse, doch bloederige film uit de succesvolle horrorreeks Saw is een must-see voor de fans | Naar Netflix
Een sadistische moordenaar heeft het gemunt op de politie. Detective Zeke en zijn nieuwe partner William leiden het onderzoek. Al snel doen de moorden hen denken aan het duistere verleden van de stad. En terwijl het mysterie steeds lastiger te ontrafelen begint te lijken, blijkt Zeke zich onbewust in het centrum te bevinden van het verdorven spel van de moordenaar.



Black Lotus (2023)
Bekijk de afbeelding De populaire Nederlandse kickbokser Rico Verhoeven schittert in deze thriller in zijn eerste hoofdrol | Naar Netflix

Matteo, een ex-commando, kampt met een groot schuldgevoel en dat heeft alles te maken met een vriend van hem die is overleden tijdens een gezamenlijke missie. Nadat hij over de wereld heeft rondgezworven, is hij nu terug in Amsterdam. Daar focust hij zich op een gevaarlijke missie: het redden van het ontvoerde dochtertje van zijn gestorven vriend.




The Lost City (2022)

Bekijk de afbeelding Deze romkom met een vleugje actie mag je alleen vanwege zijn topcast al niet missen | Naar Netflix
Loretta schrijft hitsige avonturenromannetjes. Haar succes heeft ze deels te danken aan hunk Alan die op al haar omslagen staat. Wanneer ze op promotietour is voor haar nieuwste boek, wordt ze ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat die ze beschrijft in het boek. De niet bijster slimme Alan doet een poging haar te redden.



NieuwsFilm

meest populair