Amy Adams hoopte dat Henry Cavill zich met haar "zou misdragen"

Amy Adams hoopte dat Henry Cavill zich met haar "zou misdragen"

De actrice kon het erg goed vinden met de spierbundel en had wel verder willen gaan...

Henry Cavill keert niet terug als Superman en wordt vervangen door David Corenswet. Ook Amy Adams zal daardoor niet langer te zien zijn als Lois Lane. Wel heeft zij genoten van haar samenwerking met Cavill, al had er in de ogen van de actrice nog wel 'meer' mogen gebeuren.

Adams liet wel al vaker weten het goed te kunnen vinden met Cavill. De twee werden bevriend maar de geliefde actrice had het leuk gevonden om ook achter de camera met de spierbundel te kunnen flirten. Het kwam hier echter niet van.

Reactie
De reden hiervoor? Cavill wordt door menig persoon in de filmwereld een echte 'gentleman' genoemd. Dit weerhield hem er ook van om te flirten met Adams. De actrice zegt er het volgende over: "Hij is echt de aardigste persoon die ik ken".

"Hij is niet alleen een fantastische acteur, maar ziet er ook geweldig uit. Hij is absoluut geen opschepper en hij focust zich volledig op zijn rol. Hij is eveneens erg grappig, maar helaas niet erg 'ondeugend'... Van mij had hij zich wel mogen misdragen!"

Zonde
Adams, o.a. bekend Her en Arrival, liet ook weten dat ze had genoten van haar zoenscènes met Cavill, die blijkbaar erg goed kan kussen. Beide acteurs hebben een relatie. Cavill is dolgelukkig met zijn vriendin Natalie Viscuso. Adams is al sinds 2015 getrouwd met Darren Le Gallo.



NieuwsFilm

meest populair