Mark Wahlberg verandert zijn levensstijl volledig en verlengt op 52-jarige leeftijd vooral zijn levensduur

Mark Wahlberg verandert zijn levensstijl volledig en verlengt op 52-jarige leeftijd vooral zijn levensduur

Mark Wahlberg is een fanatieke sporter en traint elke ochtend om zijn levensduur te verlengen.

Mark Wahlberg acteert al vanaf de jaren 90. In 2022 leverde hij Uncharted, Me Time en Father Stu op. De ster is nu 52 jaar maar ziet er nog altijd veerkrachtig en fit uit. Eerlijk? Hij is nog steeds belachelijk goed gespierd.

Dat krijgt Mark niet zomaar voor elkaar. Hij sport elke ochtend, voordat hij moet werken en voordat zijn gezin wakker is. Hij is nog steeds een fanatieke sporter. Maar zijn redenen om in vorm te blijven zijn veranderd.

IJdel in jongere jaren
De acteur en ondernemer bekende eigenlijk een ijdel ventje te zijn geweest, want hij zei: "Vroeger trainde ik om het esthetische. Nu train ik veel meer om mijn levensduur te verlengen. Ik wil lang leven."

Zijn strenge krachttraining start om 4.00 uur 's ochtends. Hij zei: "Ik voel me beter als ik vroeg begin. Het is dan lekker rustig en ik heb tijd om te reflecteren. Alles waar ik succesvol in ben, gebeurt door eraan te werken."

Elke dag trainen
Mark raadt iedereen aan elke dag een workout te doen, want gezond en sterk blijven is erg belangrijk. Meer staat hier in het artikel van People. In zijn onderstaand Instagram-bericht vertelt hij meer over zijn F45-sportprogramma.



NieuwsFilm

meest populair