Eve Jobs, de mooie dochter van Steve Jobs, wordt vast bekender dan Apple

Eve Jobs, de mooie dochter van Steve Jobs, wordt vast bekender dan Apple

Eve Jobs, dochter van Steve Jobs, volgt haar eigen pad in de modellenwereld en als springruiter.

Steve Jobs was de eigenaar van Apple en een van de bestuursleden van Pixar Animation Studios. Het leven van de in 2011 overleden Steve wordt onder meer verfilmd in Steve Jobs met Michael Fassbender en Jobs met Ashton Kutcher.

Een van zijn kinderen, Eve Jobs, is intussen hard op weg net zo bekend te worden als haar vader. De 25-jarige Eve rolde in de modellenwereld en heeft opdrachten voor Louis Vuitton en Vogue. Ze is een leuke mix van Steve Jobs en zijn vrouw Laurene Powell Jobs.

Soms afschrikwekkend
In een interview met Vanity Fair zei hun erg intelligente en gevatte dochter: "Ik ben een beetje vreemd. Dat schrikt sommigen af, omdat ze niet weten waar ze me moeten plaatsen. Maar humor zorgt ervoor dat je voelt dat je leeft."

Eve Jobs behoort wereldwijd tot een van de beste springruiters. Ze spaart T-shirts van Apple, van welk eentje waarschijnlijk door haar vader ontworpen is. Ze zei: "De tekst zegt: 'Eve had een goed idee. Ze plukte een Apple'. Ik glimlach altijd bij dat shirt."

Soms erg mooi
Hier in dit artikel van Vanity Fair staat meer over Eve Jobs. In het onderstaande Instagram-bericht toont Eve een stukje van de modeshow.



NieuwsFilm

meest populair