Deze scifi-slasher op Prime Video is een hit: een dikke aanrader!

Deze scifi-slasher op Prime Video is een hit: een dikke aanrader!

De film met onder andere Kiernan Shipka, Olivia Holt en Julie Bowen sterk ontvangen.

Heel veel aandacht heeft de film Totally Killer niet gekregen. Helaas gebeurt dat wel vaker met films die op streaming verschijnen. Deze nieuwe slasher staat nu op Prime Video.

Totally Killer verscheen vorige week vrijdag op Prime Video en is geregisseerd door Nahnatchka Khan, bekend van de Netflix-komedie Always Be My Maybe uit 2019. De ontvangst van haar nieuwste film blijkt sterk.

Ontvangst Totally Killer
Op Rotten Tomatoes zien we namelijk hoge percentages. Na 85 recensies staat de Tomatometer op een ijzersterke 86 procent, met 6,50/10 als gemiddelde beoordeling. De audience score staat op 80 procent.

"Totally Killer profiteert misschien niet ten volle van zijn veelbelovende verwaandheid, maar deze tijdreizende horror/sci-fi mashup is over het algemeen erg plezierig om naar te kijken," aldus de critics consensus op Rotten Tomatoes.

Nu op Prime Video
Heb je Totally Killer met rollen voor Kiernan Shipka, Olivia Holt en Julie Bowen nog niet gezien, dan vind je de film nu hier op Prime Video.


De synopsis: Wanneer de beruchte 'Sweet Sixteen Killer' 35 jaar na zijn eerste moordpartij terugkeert om nog een slachtoffer te eisen, reist de 17-jarige Jamie (Kiernan Shipka) per ongeluk terug in de tijd naar 1987, vastbesloten om de moordenaar te stoppen voordat hij kan beginnen.

NieuwsFilm

meest populair