Will Smith en Jada Pinkett hebben een bijzonder mysterieus leven

Will Smith en Jada Pinkett hebben een bijzonder mysterieus leven

Jada Pinkett-Smith heeft haar memoires uitgebracht waarin ze onthult dat haar huwelijk met Will Smith al sinds 2016 voorbij is, maar dat ze dit geheim hebben gehouden.

Jada Pinkett-Smith heeft haar memoires uitgebracht, genaamd Worthy - en dat boek bevat een bommetje. Haar huwelijk met Will Smith is namelijk al vanaf 2016 voorbij, maar dat hielden ze voor de buitenwereld geheim.

De actrice uit The Matrix en de acteur uit Suicide Squad zijn al meer dan 25 jaar een bekend en succesvol Hollywood-koppel. In een spraakmakend interview met Today vertelde Jada echter dat ze de echtscheidingspapieren niet hebben getekend, maar wel gescheiden leven.

Beweringen van fijn huwelijk
Het is bijzonder dat ze samen op events verschijnen en volhouden dat zij een fijn huwelijk hebben. Jada legde uit: "Ik was er nog niet klaar voor. Ik probeerde mijn weg te vinden in dit partnerschap. We wisten niet hoe wij dit moesten vertellen aan anderen. Daar waren wij nog niet over uit."

Meer over het bijzondere stel staat hieronder in de YouTube-video van Today. Jada zei ook: "In 2016 waren we het proberen zat. Ik denk dat wij een fantasie hadden van de ander die we elk niet waar konden maken."

Ruzie op het podium
Pas door het breed uitgemeten Oscars-incident in 2022 bleek iets mis met hun relatie. Jada besloot met: "Ik had beloofd onze relatie niet op te geven. We zouden elk probleem aanpakken en samen blijven. Ik kon die belofte niet breken."



NieuwsFilm

meest populair