Binnenkort op Netflix: Internationale thriller met Nederlandse topacteur in hoofdrol

Binnenkort op Netflix: Internationale thriller met Nederlandse topacteur in hoofdrol

Famke Janssen speelt een ijskoude, rijke schoonmoeder die voor de nodige problemen zorgt.

Netflix pakt binnenkort uit met een veelbelovende psychologische thriller: Locked In. Hierin speelt niemand minder dan 'onze' Famke Janssen (X-Men, How to Get Away with Murder) een van de hoofdrollen.

Thrillers doen het altijd goed op Netflix. Ook in Nederland kijken we er graag naar. Voor fans van het genre is Locked In weer een titel om naar uit te kijken.

Het verhaal
Locked In draait om de pasgetrouwde Lina (gespeeld door Mrs. Harris Goes to Paris)-actrice Rose Williams), die het aan de stok krijgt met haar vervelende, ijskoude schoonmoeder Katherine (Janssen).

Een affaire binnen de familie leidt Lina op een reis van rivaliteit, ontrouw, verraad en moord - en een complot om haarzelf ten val te brengen. Lina weet daardoor al snel niet meer wie ze wel en niet kan vertellen.

Netflix
Locked In is een gloednieuwe thriller van Britse makelij. Vorige week verschenen ook de eerste beelden. Deze zien er veelbelovend uit.


Netflix heeft aangekondigd dat Locked In binnenkort op de streamingdienst zal verschijnen. Dat gebeurt op 1 november om precies te zijn. Een melding ontvangen op deze dag?

NieuwsFilm

meest populair