4 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

4 dikke aanraders die nu gewoon op Disney+ staan

Alles van het Huis van de Muis: ontdek ook het aanbod van deze streamingdienst.

Disney+ bevat niet alleen alle films uit het Huis van de Muis, maar dankzij Star ook een hoop andere content. FilmTotaal heeft het aanbod van de streamingdienst vandaag weer eens doorgenomen en vier interessante, leuke filmtips voor je op een rijtje gezet.

Captain Marvel (2019)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anne Boden en Ryan Fleck | Cast: Brie Larson, Samuel L. Jackson, Jude Law, e.a. | Kijk direct
De buitenaardse strijder Vers lijdt aan geheugenverlies. Wanneer ze op aarde belandt, komen er steeds meer herinneringen aan haar verleden naar boven. Intussen vecht ze met haar bondgenoten tegen vijandige aliens die van gedaante kunnen wisselen. Dit conflict dreigt uit te lopen op een enorme intergalactische oorlog.



The Fault in Our Stars (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Josh Boone | Cast: Shailene Woodley, Ansel Elgort, Laura Dern, e.a. | Kijk direct
Hazel en Gus zijn twee tieners die beiden beschikken over een cynisch gevoel voor humor en een bijzondere kijk op het leven hebben. Hazel is ongeneeslijk ziek en tegen alle verwachtingen in ontmoet ze Gus bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Langzaam maar zeker worden ze verliefd. Ze vertrekken samen naar Amsterdam voor een romantisch avontuur.



The Shape of Water (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Guillermo del Toro | Cast: Sally Hawkins, Doug Jones, Michael Shannon, e.a. | Kijk direct
De doofstomme Elisa leidt een saai leven als schoonmaakster in een zwaarbewaakt overheidslaboratorium waar onderzoekers experimenteren op een mysterieus onderwaterwezen. Elisa ontwikkelt al snel een band met het schepsel en besluit alles op alles te zetten om het te bevrijden. Maar dat blijkt nog een complexe, en zeer gevaarlijke opgave.



Red Sparrow (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Francis Lawrence | Cast: Jennifer Lawrence, Matthias Schoenaerts, Joel Edgerton, e.a. | Kijk direct
Dominika, een voormalig balletdanseres, wordt door haar oom naar de Sparrow-school gestuurd: een regeringsprogramma waar knappe, jonge Russen worden opgeleid tot spionnen. Ze krijgt de opdracht om een Amerikaanse agent te verleiden om informatie te winnen over de CIA. Deze missie wordt bemoeilijkt wanneer die organisatie haar juist wil rekruteren.



NieuwsFilm

meest populair