Deze spannende films domineren nu de Netflix Top-10

Deze spannende films domineren nu de Netflix Top-10

Van romkom tot thriller: dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.


#1 The Lost City (2022)

Bekijk de afbeeldingRegie: Aaron Nee | Cast: Sandra Bullock, Channing Tatum, Daniel Radcliffe, e.a. | Kijk direct
Loretta schrijft hitsige avonturenromannetjes. Haar succes heeft ze deels te danken aan hunk Alan die op al haar omslagen staat. Wanneer ze op promotietour is voor haar nieuwste boek, wordt ze ontvoerd door een excentrieke miljardair die hoopt dat zij hem kan leiden naar een oude schat die ze beschrijft in het boek. De niet bijster slimme Alan doet een poging haar te redden.



#2 Fair Play (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chloe Domont | Cast: Alden Ehrenreich, Phoebe Dynevor, Eddie Marsan, e.a. | Kijk direct
De ambitieuze Luke en Emily werken allebei voor een groot hedgefonds en hebben ook een relatie met elkaar. Deze houden ze echter geheim voor hun collega's. Wanneer Emily promotie krijgt, lopen de spanningen tussen de twee behoorlijk op. Luke had namelijk op dezelfde promotie gehoopt. Niet alleen hun baan, maar ook hun relatie komt op het spel te staan.



#3 Reptile (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Grant Singer | Cast: Benicio Del Toro, Justin Timberlake, Alicia Silverstone, e.a. | Kijk direct
Nadat detective Tom Nichols werd beschuldigd van corruptie, heeft hij een tweede kans gekregen binnen een ander korps. Om zichzelf te bewijzen, neemt hij samen met zijn nieuwe partner een brute zaak op zich: die van een vermoorde vrouw. Al snel stuiten ze op een complex web van bedrog. Ondertussen ontmantelt Nichols de illusies van zijn eigen leven.





#4 Nowhere (2022)
#5 Infinite (2021)
#6 Ballerina (2023)
#7 Sonic the Hedgehog 2 (2022)
#8 Maybe I Do (2023)
#9 Mean Girls (2004)
#10 Love at First Sight (2023)


NieuwsFilm

meest populair