3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

3 dikke aanraders die nu gewoon op Netflix staan

Ontdek de goudmijn aan mooie films die streamingdienst Netflix te bieden heeft.

Netflix heeft honderden films in zijn catalogus staan. Soms zie je dan ook door de bomen het bos niet meer. Wij hebben door de catalogus heen geploeterd en vandaag wederom drie interessante, sterke films - die dus gewoon op Netflix staan - voor je op een rijtje gezet.

El Conde (2023)
Bekijk de afbeeldingRegie: Pablo Larraín | Cast: Jaime Vadell, Gloria Münchmeyer, Alfredo Castro, e.a. | Kijk direct
De Chileense dictator Augusto Pinochet ontdekte op jonge leeftijd dat hij een vampier is. Hij maakte de Franse Revolutie mee en zwoer daarna voor eeuwig tegen linkse revoluties te zeggen. Tegenwoordig is er echter niet veel meer van de ooit machtig man over. De onsterfelijke vampier wil sterven, maar de gieren om hem heen willen eerst nog een laatste hapje.



The Impossible (2012)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.A. Bayona | Cast: Naomi Watts, Ewan McGregor, Tom Holland, e.a. | Kijk direct
2004. Maria, Henry en hun drie zoons gaan in de winter op vakantie en zoeken het mooie weer op in Thailand. In de morgen van 26 december, terwijl de familie geniet aan het zwembad, stormt er een enorme vloedgolf op het land af. Het gezin wordt uit elkaar door de tsunami. In alle wanhoop zoekt Maria naar haar gezin en hoopt ze op een wonder tussen alle chaos en ellende.



Army of the Dead (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Zack Snyder | Cast: Dave Bautista, Ella Purnell, Matthias Schweighöfer, e.a. | Kijk direct
Na het uitbreken van een zombieplaag, wist de mensheid de levende doden met succes te verdrijven naar het met betonmuren omringde Las Vegas. Een groep huurlingen wordt door een miljardair gevraagd om naar de gokstad te gaan om daar de achtergebleven kluisinhoud van een casino te stelen. Een gevaarlijke missie.



NieuwsFilm

meest populair