Prachtige actrice komt te overlijden na plastische chirurgie

Prachtige actrice komt te overlijden na plastische chirurgie

De Argentijnse actrice Jacqueline Carrieri wordt 48 jaar na complicaties tijdens plastische chirurgie.

Het ook acterende Argentijnse model Jacqueline Carrieri is vorige week overleden aan de gevolgen van complicaties tijdens plastische chirurgie. Ze was vooral een grote naam in de Latijns-Amerikaanse filmwereld.

De actrice is overleden volgens Daily Mail in een ziekenhuis in Californië in de Verenigde Staten. Ze zou zijn overleden aan een bloedstolsel dat zich tijdens het interventieproces wist te vormen. Dit leidde tot verschillende medische complicaties die tot haar tragische overlijden leidden.

Actrice
Op haar Instagram stond kort: "Vandaag willen we onze volgers op de hoogte brengen van droevig nieuws: Jaqueline Carrieri, koningin van het district Punta del Agua en departementale onderkoning in 1996, is overleden. Vanuit Reinas de San Rafael willen we ons medeleven betuigen aan familie en vrienden in dit moeilijke moment."

Ook op de Facebook-pagina van Reinas Vendimiales San Rafael Mendoza is haar overlijden bekendgemaakt.

48 jaar
De actrice, die twee kinderen achterlaat, werd 48 jaar oud. Het is overigens niet de eerste keer dat een bekendheid overleed aan de gevolgen van medische complicaties door plastische chirurgie.



NieuwsFilm

meest populair