Eva Longoria laat opnieuw zien waarom ze een van de mooiste vrouwen op aarde is

Eva Longoria laat opnieuw zien waarom ze een van de mooiste vrouwen op aarde is

De bekende actrice Eva Longoria ziet er weer prachtig uit op Instagram

Haar bekendste rol had Eva Longoria ongetwijfeld in de succesvolle tv-serie Desperate Housewives. Voor haar rol als Gabrielle Solis kreeg ze zelfs een Golden Globe-nominatie. De serie eindigde in 2012, maar we zijn nog lang niet van de prachtige actrice af.

Zowel op het witte doek als op het kleine scherm is ze nog regelmatig te zien. Op Instagram houdt ze haar fans op dagelijkse basis bij over haar privéleven en andere activiteiten. Ze heeft een mooie 9,7 miljoen volgers.

Recente films en series
Vorig jaar speelde Eva in vier producties, waaronder de films Unplugging, Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe en Tell It Like a Woman. Niet de bekendste titels overigens.

Waarschijnlijk zien we Eva nog dit jaar in de miniserie Land of Women van Apple TV+. Ze heeft nog vijf projecten in de planning staan volgens de IMDb, waaronder een nog titelloze scifi-film van het duo Patrick Aiello/Timur Bekmambetov, het vertraagde All-Star Weekend, de komedie 24-7 en de animatiefilm Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Day.

Prachtig
De in Texas geboren Eva is zeker de jongste niet meer, maar ondanks dat ze alweer 48 jaar is, blijft ze een prachtige actrice om naar te kijken. Op Instagram plaatste de actrice een drietal foto's met enkel een colbertje aan en visnet-panty. Bekijk de foto's via onderstaande link.


De foto's van de 48 jarige Eva in haar colbertje bekijken? Check deze dan hier op haar Instagram.


NieuwsFilm

meest populair